Contact

 

The chance of a lifetime:
Word Managing Director van een customer research spin-off

Cnote, een customer research & design agency in Amsterdam met meer dan 15 jaar ervaring, heeft een business propositie en online tool ontwikkeld om klantinzichten te verkrijgen op een toegankelijke manier. Deze propositie is als spin-off in de markt gezet met een team gevestigd in Amsterdam. Nu zijn wij op zoek naar een ondernemend persoon die de uitdaging aan wil gaan om het succes van deze startup te accelereren.

Over 5hellos

5hellos is ontwikkeld vanuit het inzicht dat het verkrijgen van kwalitatieve feedback van klanten duur en langzaam is. Als gevolg worden campagnes, concepten en content vaak zonder of met te weinig klantinput gelanceerd. Veel tools helpen bedrijven klantdata te analyseren op het “wat, wanneer en hoe”- maar vaak blijft het “waarom” onbeantwoord.

In dit gat springt 5hellos. De tool maakt het voor marketeers en UXers eenvoudig om live input in 30 minuten van 5 mensen te krijgen. Dat deze propositie voorziet in een behoefte, is inmiddels ruim gevalideerd. Organisaties groot en klein, zoals De Bijenkorf, CCV, Keesing, YoghurtBarn en de Gemeente Amsterdam hebben 5hellos al ingezet en 92% van de klanten komen terug.

Over de rol

Wij werken met een divers en gedreven team, gericht op het verder schalen van het concept. We zijn daarom op zoek naar een Managing Director die het team gaat leiden. Zij of hij kan rekenen op ondersteuning en mentorship vanuit de huidige Cnote partners.

Als Managing Director zet je de visie, strategie en het investeringsplan in om de schaalambities te realiseren, waarbij je de strategie weet om te zetten naar acties en resultaten. Dit realiseer je, verdeeld over de 3 core gebieden van het bedrijf: sales & marketing, sessie operations en panel management. Hierin ben jij leading en ook gelijk het gezicht van het bedrijf.

Wat we zoeken

 • de drive om te ondernemen of al ervaring met ondernemen
 • affiniteit met user experience research, innovatie, marktonderzoek en/of marketing
 • minimaal 5 jaar werkervaring, inclusief het aansturen van een team
 • ervaring bij een snel groeiende startup of een scale-up is een pré
 • Competenties: resultaat-gericht, optimistisch, volhardend, ziet kansen en kan leveren

Wat kan je van ons verwachten?

 • De kans om het succes van een veel belovende spin-off te realiseren
 • Een ervaren, expert managementteam om je te ondersteunen en te coachen
 • Een ambitieus junior team op topniveau
 • Wij werken 1 tot 2 dagen per week vanuit kantoor
 • Salaris is afhankelijk van de ervaring; marktconform in combinatie met aandelen
 • Minimaal 32 uur per week

Over Cnote

5hellos is een spin-off van Cnote, een customer research & design agency in Amsterdam. Wij werken voor start-ups en gerenommeerde bedrijven zoals KLM en Adidas, maar ook voor organisaties in de publieke sector zoals de Gemeente Amsterdam of Radboudumc. Wij ontwerpen klantgerichte processen, toolkits en helpen bedrijven en organisaties met inzichten, workshops, trainingen en interim werk om de klant meer centraal te plaatsen in hun strategie.

Geïnteresseerd? Let’s have coffee! Laten we (digitaal) kennismaken om te kijken of er een match is. Nellie Kirschner-Timmer; nellie@5hellos.com | 0653235888